Hlavní obsah
Článek

Od minulého týdne je Eva Holubová (65) na nemocničním lůžku. Do Nemocnice Na Homolce nastoupila poté, co u ní lékaři našli aneuryzma. „Je to velká výduť, ale mimo mozek,“ popsala herečka sama své zdravotní komplikace, kvůli kterým je v péči doktorů.

Z nemocnice už se svým fanouškům jednou ozvala. Po víkendu jim herečka poslala další pozdrav z lůžka, kde přemýšlela i nad svým zdravotním stavem. „Volný víkend za sebou, různé dohady, jak bude pokračovat léčba, navodí určitou nejistotu. Chápete, že to chce čas, tedy i trpělivost, že někdy nemusíte okamžitě akutně na sál, ale musíte být pod kontrolou, což tady Na Homolce probíhá naprosto úžasně,“ svěřila se Holubová, která si péči lékařů a sestřiček nemůže vynachválit. „Ale stejně se vám to mele v hlavě,“ dodala Holubová, která se nechala vyfotit s kyslíkovou maskou.

Radost jí pak udělalo jídlo, které jí do nemocnice donesl kolega a kamarád. „Mně uplynulý víkend zpříjemnil můj Petr Čtvrtníček, když mi sem dovezl kuře na kari s rýží. Tady v Nemocnici Na Homolce úžasně vaří, o tom žádná, vůbec nemáte pocit, že jste ve špitále, ale já prostě Petrovu kuchyň miluji,“ dodala herečka, které se v nemocnici dveře netrhly a na návštěvu za ní dorazil i Milan Šteindler.

Herečka má problémy s astmatem, s nímž jí pomáhají kyslíkové přístroje, za které je vděčná. „Blbě se mi dýchá, astma s klimatizací zlobí, kyslíková zařízení jsou úžasná. Všechno je tady v obrovské pohodě,“ dodala Eva Holubová ve svém pozdravu z nemocničního lůžka.

4
fotky
Související témata:

Další články

Načítám