Hlavní obsah
Článek

Během dlouho očekávané přehlídky Victoria’s Secret, která se v úterý večer konala v New Yorku poprvé po šesti letech, se představila řada legendárních andílků. Nechyběly dokonce ani některé modelky, které byly součástí prvních ročníků. Mezi ně patřila nejen Tyra Banks, ale i jedna z nejslavnějších českých modelek Eva Herzigová (51).

Eva předvedla na mole svůj nezaměnitelný úsměv poprvé v roce 1997 a následně byla součástí přehlídek i v letech 1999, 2000 a 2001. Jednapadesátiletá rodačka z Litvínova se představila v černé soupravě spodního prádla, která prosvítala pod svůdným krajkovým modelem s jednou nohavicí a s květinovou aplikací.

Kráska, která se již natrvalo usídlila s rodinou v Itálii, byla z řad modelek služebně téměř nejstarší. Překonala ji pouze zmiňovaná Tyra Banks, která se poprvé objevila na mole VS v roce 1996 a nevynechala žádnou z show až do roku 2005.

Banks byla dokonce nositelkou ikonické Fantasy Bra - v roce 1997 s hodnotou tři miliony dolarů a o sedm později pak oblékla model s cenovkou závratných deset milionů dolarů.

Neméně legendární podprsenka je ovšem spojená i s Evou, která se před třiceti lety stala tváří kampaně značky Wonderbra, která byla před časem vyhlášena za nejikoničtější billboardovou kampaň všech dob.

6
fotek

Další články

Načítám