Hlavní obsah
Článek

Před necelým měsícem doslova nadchla svým stylingem na červeném koberci na premiéře filmu Maria během Benátského filmového festivalu a nyní Eva Herzigová (51) září na další velké italské akci. Tentokrát jde o týden módy, který se z New Yorku a Londýna přesunul do Milána. Právě tam se nyní sjíždějí milovníci módy z celého světa. Pozvání na ty nejprestižnější přehlídky neodmítá ani Eva, a to ani v roli modelky na přehlídkovém mole.

Eva se tak před pár dny objevila na přehlídce kolekce Roberta Cavalliho na příští jaro a léto. Stejně tak učinila i řada dalších jejích kolegyň zvučných jmen, které bývaly múzami slavného italského návrháře, který zemřel letos v dubnu ve věku 83 let. Společně s Evou se tak po mole procházely například Natasha Poly, Isabeli Fontana, Joan Smalls nebo Karen Elson.

Po závěrečném defilé přišel publiku poděkovat kreativní ředitel a návrhář značky Fausto Puglisi, ale i Cavalliho bývalá manželka Eva Cavalli, která byla jeho ženou dlouhých třicet let, než se v roce 2010 rozvedli. Eva byla rovněž jeho obchodní partnerkou a je zároveň i návrhářkou. V roce 1977 byla korunována miss Rakouska a stala se rovněž držitelkou titulu miss Europe.

Rodačka z Litvínova, která se v Itálii natrvalo usadila se svým mužem a syny, si ovšem užívá přehlídky i z opačné strany, a to z prvních řad jako host. Nechyběla například na velkolepé show Dolce a Gabbana, kterou si nenechala ujít ani kolegyně z dob její největší slávy Naomi Campbell.

Eva vynesla další model ve své nejoblíbenější barvě, kterou je černá, a stejně jako v Benátkách dala na odiv především své dlouhé štíhlé nohy. V rafinovaném modelu, který připomínal luxusní spodní prádlo s župánkem, byla opět nepřehlédnutelná a ani vedle Madonny, která byla mezi hosty show tou největší hvězdou, se rozhodně neztratila.

Další články

Načítám