Hlavní obsah
Článek

Eva Decastelo (46) je jedna z nejžádanějších českých moderátorek. I proto si ji známý pánský magazín musel objednat víc než půl roku dopředu, aby mohla moderovat jeho přepychový večírek, jak nám prozradila.

Moderátorku a herečku s tímto magazínem ovšem spojuje i odvážné focení, na které v minulosti kývla, přičemž nevylučuje, že se třeba ještě někdy nafotí. „Mám to aktuálně tak, že jsem pro magazín vždy fotila titulku a fotky po dvaceti letech. Naposledy to bylo asi před čtyřmi lety, takže mám ještě šestnáct čas. Říká se nikdy neříkej nikdy, ale myslím si, že pokud to za šestnáct let klapne, tak budu třeba v neoprenu, aby to ty lidi zbytečně neděsilo,“ řekla Eva Decastelo na večírku, na který se oblékla do černých šatů, ve kterých vynikly její štíhlé křivky, ale také sexy dekolt.

„Co se týče make-upu, tak to trvalo tři hodiny, protože je mi šestačtyřicet a je na mě práce jako na kostele, nedá se nic dělat. Šaty a boty jsem vybrala velmi rychle,“ řekla k přípravě na večer.

Pokud jde o další pracovní záležitosti, tak je Eva spokojená. „Léto bylo pracovní, hrála jsem divadlo, začali jsme točit nový seriál Kamarádi, kde mám fantastickou roli, budu taková hodně nevkusná majitelka butiku a do toho jsem začala moderovat na střídačku s Alicí Bendovou VIP svět, takže se teď nezastavím,“ prozradila k práci a promluvila i o vztahu s fotografem Tomášem Třeštíkem. „Zatím je to stále jako na obláčku, protože my se ani nemáme čas pohádat, jak málo se vidíme,“ dodala s úsměvem.

4
fotky

Další články

Načítám