Hlavní obsah
Článek

Po dvou a půl letech od Slunečné se Eva Decastelo (46) vrátila natáčet seriál na Primě. Dvorním scenáristou je v této televizi Evin exmanžel René Decastelo, a i když manželé po rozvodu tvrdili, jak skvěle spolu vycházejí, v televizi pro Evu nebylo místo.

„Jsem ráda, že jsme se tady zase sešly, ta stará parta drben. Mám trošku pocit, že nám ten seriál napsali na klíč. Jmenuje se Kamarádi aneb Když je přátelství víc než láska. Nám to přátelství s holkama dva a půl roku od Slunečné vydrželo,“ míní. To, kdo seriál napsal, prý sama neví.

Já nečtu, kdo psal scénáře, ale jen ty scénáře. Takže Rendo, jestli jsi to psal ty, tak děkuju, je to super,“ vzkázala exmanželovi, který je doopravdy autorem seriálu. O bývalém manželovi, s nímž má dceru Zuzanu a syna Michaela, mluví jen v dobrém. „Jsem ráda, že jsem našim dětem našla toho nejlepšího možného tatínka, protože po mně jsou docela hezké a po tatínkovi chytré,“ dodala.

Probrali jsme i její novou roli. „Zlí jazykové tvrdí, že mi byla psána na míru, protože hraju nevkusnou majitelku butiku. Asi proto, že mám pořád v módní policii za pět. Kostymérky si se mnou opravdu vyhrály. Když se objevím na place, holky tak divně koukají. Minule se dokonce Martina Preissová ptala, jestli je to oblečení moje,“ smála se Eva, kterou hodnocení jejích outfitů baví i v rámci Fashion Bosse Filipa Vaňka na Super.cz.

Související témata:
Seriál Kamarádi

Další články

Načítám