Hlavní obsah
Článek

Na konci loňského roku bojovala Eva Decastelo (45) s oboustranným zápalem plic. Po pár měsících, kdy mimo jiné rehabilitovala, už se mohla vrátit i k oblíbenému pohybu. Na podzim plánuje moderátorka opět začít s otužováním a plavání si užívá už teď.

I díky tomu má prý Eva štíhlou figuru. Tu předvedla na křtu singlu Pěna ve vaně své kamarádky Báry Mottlové v upnutých zelených šatech s hlubokým dekoltem. „Já plavu, mám teď sezónu, ale díky tomu, že se otužuji, ji mám celý rok. Jen tu letošní jsem vynechala, protože jsem měla v prosinci těžký zápal plic a bylo mi doporučeno, abych to otužování omezila, a teď jsem ráda, že už zase můžu chodit plavat a sezóna mi začne zase v říjnu,“ svěřila se Super.cz Decastelo, která na akci dorazila se svou maminkou.

Spolu pravidelně létají i na dovolenou a nejrůznější výlety. Jak Eva přiznává, stačit energické mamince je pro ni mnohdy náročné. „U nás je to tak, že to mnohdy vše nezvládám já. Maminka má ještě tak dalších pět kamarádek, které jsou mladší než ona a střídá je na různé dovolené podle toho, kdo co vydrží,“ řekla Eva s úsměvem.

„Naposledy jsme byly s maminkou myslím v Římě a denně jsme nachodily 17 kilometrů a já byla utahaná a mamka byla úplně v pohodě. Řekly jsme si, že dokud to jde cestovat, tak si hledáme krátké poznávací výlety,“ dodala Eva, která se nyní těší i na nové pracovní projekty. „Začala jsem točit seriál pro televizi Prima a máme nonstop natáčení a je to zábava, to není práce, a do toho mám letní divadelní sezónu, tak toho volna moc nebude,“ dodala Decastelo.

Související témata:

Další články

Načítám