Hlavní obsah
Článek

Nejen, že ji budou moci diváci vidět v pořadech na dvou největších komerčních televizích, ale čeká ji i premiéra nového muzikálu Beetlejuice. „To byla priorita, když jsem v dubnu končila natáčení. Všechno se to předtáčelo a opravdu jsem nevěděla, že to pojede všechno najednou. Když jsem to zjistila, trošku mě to rozesmálo,“ řekla Super.cz Eva Burešová (31).

„Ale Beetlejuice je to, čemu jsem teď dávala nejvíc, a těším se, co na to řeknou diváci, protože taková show tady ještě nebyla. Taková Amerika dovezená k nám, bude tam pyroshow, nádherná světla, spousta kouzelných triků i pár míst, kde se diváci určitě vylekají. A nebude to ve chvíli, kdy vylezu na jeviště já, že už mě zase vidí,“ míní Eva, která v Hudebním v divadle v Karlíně nadále hraje také v muzikálu Bodyguard.

Když jsme se potkali právě na setkání muzikálových protagonistů, kam si oblékla flitrované průsvitné kalhoty, podezřívali jsme ji, že jsou od kostýmu. A nebyli jsme daleko od pravdy. „Z muzikálů nejsou, ale byly součástí kostýmů na turné, které jsem měla před rokem. Měla jsem je s sebou i v Americe, kde sklízely úspěch, a lidé mě zastavovali, odkud je mám. Tady mě taky zastavují, ale spíš kvůli tomu, že na to lidi nejsou zvyklí,“ objasnila.

Kdyby kalhoty svlékla, kraťásky, které pod nimi měla, by byly spolu s tílkem, jímž outfit doplnila, ideálním sportovním modelem na závody na paddleboardu, jichž se ovšem spolu s kolegy, kteří vyrazili na lodní výlet na Zbraslav, Eva nezúčastnila. „Jsem srab, nemůžu riskovat, že se mi něco stane. Neumím ani pořádně plavat, jsem taková paní radová, která by mohla jít ke dnu. A mám radši moře nebo bazén. Představa, že bych se dotkla nějaké ryby, ve mě vzbuzuje hrůzu,“ uzavřela.

Další články

Načítám