Hlavní obsah
Článek

Eva Burešová (31) se letos objeví jako jedna z porotkyň soutěže Česko Slovensko má talent, což je show, ve které ona sama před třinácti lety zazářila, a postupem času a úsilí se z ní stala jedna z nejoblíbenějších českých zpěvaček, ale také hereček.

Eva přiznala, že si prošla dlouhou cestu, avšak ty náročnější chvíle prožívala až v posledních dvou letech, jak nám přiznala. „Dřív jsem to měla tak, že to náročné pro mě byla ta náročná role, kterou jsem se učila, nebo práce jako taková. Pak přišla věc navíc, a to byli hejtři, kteří nebyli, když jsem začínala. Dřív to byli lidé s konstruktivní kritikou, která vás mohla posunout. Nikdo vás nezačal hejtit stylem, jak vypadáte. Teď se s tím roztrhl pytel. Generace, která s tím začíná, to bude mít v tomto hodně těžké,“ řekla Eva Burešová, která se nedávno na sociálních sítích setkala s pro ni tak nechutnou pomluvou, že se jejího pisatele rozhodla skrze své právníky žalovat za urážku na cti a pomluvu.

O svém kroku navíc v té době informovala i na svém instagramu a rozhodně prý není jednou z mála lidí, kteří takový krok učinili, jak by si mohl někdo myslet.

„Je to věc, která je velmi běžná, jen se o tom nemluví. V době sociálních sítí je spoustu lidí, co se s někým takovým soudili, dávají to na své sociální sítě, ale mediálně se to už třeba neřeší. Těch lidí, kteří se soudili, je hodně a vždycky to dopadlo dobře. Určitě bych nebyla první, která by o tom mluvila, ale rozhodla jsem se o tom mediálně nemluvit. Celkově nemluvit o hejtrech, protože nemusí nic dělat a pak se o nich mluví v televizi, a to ne. Pokud se chce někdo dostat do televize, tak musí hodně tvrdě dřít,“ řekla Eva Burešová k této záležitosti.

Související témata:

Další články

Načítám