Hlavní obsah
Článek

Nová pracovní příležitost Evy Burešové (30) se neobešla bez laviny nenávistných komentářů. Jen, co zpěvačka zveřejnila, že bude jednou z porotkyň nové řady Česko Slovenko má talent, se s hejty roztrhl pytel. Hudebnice se ale tentokrát nedala.

Stát se porotkyní dvanácté série úspěšné show pro zpěvačku hodně znamená. Sama se totiž do pořadu v roce 2011 přihlásila a probojovala se až do finále. To, že bude mít možnost usednout v nové řadě jako porotkyně, dokazuje, jak velkou cestu se jí podařilo ujít. „Vracím se vlastně tam, kde to všechno začalo. Těším se na nové talenty. Za dobu, kdy jsem byla v show poprvé, jsem nabrala hodně zkušeností, a proto doufám, že dám show to, co mám,“ svěřila se zpěvačka.

Její fanoušci jsou z účasti Evy v pořadu nadšení, našli se však i tací, kteří jí úspěch příliš nepřejí. „Ta se nacpe všude, hlavně, že chtěla dítě, a teď místo, aby se malému věnovala, se všude cpe,“ napsala jedna z televizních divaček. „To snad ne, kam ji furt cpete,“ stálo v dalším komentáři. „Tak snad se ukáže jako správná porotkyně a napraví si tu reputaci, že je psychicky na tom špatně,“ stojí v jedné z zpráv.

Hejtři se tentokrát opravdu nedrželi při zemi. „Ta se dobře prokouřila,“ stálo ve zprávě, na kterou se rozhodla zareagovat i Burešová. Ke komentáři se okamžitě vyjádřila. „Tak co myslíte, potáhneme to k soudu za urážku na cti, anebo se pan alfa chytí za nos po zveřejnění?“ napsala Eva, která profil muže také zveřejnila. Slovní útoky tak okamžitě přestaly. A hejty vystřídaly pozitivní komentáře od fanoušků. „Správná volba. Skvělá umělkyně, která může být inspirací pro začínající zpěváky. Top výběr, tleskám,“ stálo v jedné z mnoha zpráv.

Související témata:

Další články

Načítám