Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Eva Burešová (31) si během kariéry prošla šikanou, a to zejména na sociálních sítích. Přiznala, že jí čelí stále. „Šikana na sítích je stále. Lidé mají víc možností a víc jsou vidět negativní věci,“ řekla pro Super.cz Eva, která se jako jedna z prvních začala bránit a na jednoho z pachatelů dokonce podala trestní oznámení.

„Když někdo napíše, jak jsem všude, jak jsem odporná, o mojí kariéře, to je mi jedno. Tady šlo o konkrétního člověka, který psal, jak jsem ke své práci přišla, používal fakt nechutný slova a to v pořádku není. A nebudu si hrát na to, že je. Je jedno, jestli jsem zpěvačka, učitelka nebo vrátná. Nikdo nemá právo vás špinit a pomlouvat. A pokud je možnost se bránit, udělejte to,“ vysvětluje Burešová.

Tento případ pro ni dopadl dobře a policie zakročila. „Má to smysl, je to uzavřené, má smysl se tím zabývat,“ potvrdila s tím, že pachatel se dočkal trestu. Jakého, neprozradila.

Eva se zúčastnila semináře pro děti na psychiatrické klinice v Motole. „Je potřeba pomáhat, když člověk má tu možnost, tak by vždycky měl. Já už tu na psychiatrickém oddělení byla jednou, bylo to i pro mě poučné. Jsem ráda, že tu jsem znovu. Přinesla jsem dárky, zazpívám jim,“ dodala.

Související témata:

Další články

Načítám