Hlavní obsah
Článek

Evu Adamczykovou (31) mají všichni spojenou spíše se sněhem a zimním oblečením. Teď ale sportovkyně ukázala, že miluje také letní pobyt u vody. V modrých bikinách se předvedla na dovolené v Rakousku.

Eva už v poslední době několikrát překvapila. Nejdříve tím, jak skvěle tančila v soutěži StarDance, kde se stala favoritkou. Přesto, že nakonec zvítězila Darija Pavlovičová, na bravurní tance Evy a jejího partnera Jakuba Mazůcha asi zapomene málokdo. Později snowboardistka zcela změnila barvu vlasů, když se z brunety kvůli sázce stala platinovou blondýnou. A aby toho nebylo málo, na konci června oznámila, že s manželem Markem (36) čekají miminko.

„Chtěla jsem se s vámi podělit o novinky – a to, že na nějakou dobu přerušuju kariéru. Důvod je jednoduchý, my totiž čekáme rodinu,“ oznámila na instagramu. Eva se ale rozhodně nevzdala svého aktivního způsobu života. S Markem se vydala jako divák i na olympiádu v Paříži a v jejím životě nechybí ani pravidelný sport. Mezi jízdou na kole, na koni a chozením do fitka si ale Eva konečně udělala volno a zřejmě s mužem a pejskem odjela k jezeru do Rakouska.

Dá se předpokládat, že i tam se bude procházet po místních vrcholech, čas se ale našel i na koupačku v jezeru. A právě odtamtud sdílela sportovkyně několik fotek, které ukazují nejen malebnou přírodu a psa, ale také Evu v plavkách. Své vysportované tělo předvedla v modrých bikinách, za které od fanoušků dostala pochvalu.

„To je letos snad jediná fotka na instagramu od vody, kde nejsou spoďáry zaříznutý až do střeva… Moc milé,“ hodnotí jeden ze sledujících. „Wow, krásné plavky. Vše krásné,“ přidává se jiný. „Mimi+máma+táta+pejsek =krásná rodinná pohoda. A tak to je nejlepší. Užívejte si to se vzájemnou láskou,“ rozplývá se Milena. Tak uvidíme, jestli bude Eva sdílet i další fotky z dovolené.

Další články

Načítám