Hlavní obsah
Článek

Eva Adamczyková (31) si opět změnila účes. Poté, co všechny šokovala tím, že se kvůli sázce nechala odbarvit na blond, teď fanouškům předvedla další změnu vlasového porostu. Kdo by si ale myslel, že sportovkyně změnila barvu, ten by se pletl.

I když jsme byli na Evu dlouho zvyklí jako na brunetu a ve StarDance se pyšnila dlouhými tmavšími vlasy, zdá se, že se nedávná velká změna snowboardistce velmi zamlouvá. „Měli jsme s týmem sázku, která asi napadla mě, že když někdo z kluků bude během sezony na bedně, tak se všichni odbarvíme na platinově blonďatou barvu,“ řekla na konci března na tiskové konferenci.

Tehdy nespecifikovala, jak dlouho musejí mít členové reprezentačního týmu blond vlasy na hlavě, Eva ale zřejmě kouzlu platinové blond propadla. I na začátku května totiž její hlavu zdobí velmi světlé vlasy. Přece jen si svůj účes ovšem nechala upravit. Blíží se totiž léto a s ním nastala doba zkracování.

Sportovkyně svým fanouškům ukázala, jak stříhání dopadlo. Z dlouhých vlasů zůstalo delší mikádo, a Eva dokonce vyfotila i zbytek, který po střihu zůstal. Možná by stálo za to pramen třeba vydražit pro dobročinné účely nebo věnovat některému z obdivovatelů. Tak uvidíme, jestli snowboardistka a skvělá tanečnice třeba podobný nápad nepřevede ve skutek.

Další články

Načítám