Hlavní obsah
Článek

Po fenomenálním úspěchu českých hokejistů se roztrhl pytel s těmi, kdo se na jejich zlaté medaili chtějí svézt a přiživit. Platí to i pro tuzemské politiky a političky. Zkusila to i europoslankyně Kateřina Konečná, která aktuálně řádí i na sociálních sítích.

„U Fialů je dneska smutno. Hoši, děkujeme,“ komentovala na síti X vítězný zápas české reprezentace s týmem USA šéfka KSČM s narážkou na to, že Petr Fiala jistě fandil partičce ze zámoří.

Sklidila za to hodně kyselé hrozny. „Teď si představte, Kačko, že z těch hochů by si s premiérem podal v kabině ruku každý a s vámi nikdo. Děkuji,“ vzkázal jí v následné diskuzi Lukáš.

„Kateřina husa hloupá, na urážky není skoupá, jiný patron nemá na to, protože má v hlavě bláto,“ rozvášnil se, vpravdě básnicky, jistý Mirek.

„Oni totiž komunisti byli si svou věcí jisti a mozky jim zakrněly,“ doplnil ve své „prostinké říkance“, jak báseň sám skromně nazval.

Foto: Síť X
Báseň pro Kateřinu Konečnou

Konečná se nicméně od další koláže nedala odradit. Pár dní poté poslala do světa další. „Švédům se u nás nedaří. Nebudou gripeny, ani zlato,“ glosovala prohru švédského týmu a tasila koláž, ze které by sedl na zadek i TMBK.

„Upřímně, tak přímočarou podporu nákupu F-35 jsem od vás úplně nečekal,“ reagoval známý komentátor Jindřich Šídlo.

„Chcete prozradit sladké tajemství? Žádná podpora není,“ pravila Konečná, která si tím dál podřezávala větev.

Poněkud nešťastně zareagovala Danuše Nerudová. „Zesměšňování soupeře ve sportu je ubohé. Komunisté se zjevně neštítí ničeho ani dnes,“ vzkázala europoslankyni, která si to nenechala líbit.

„Ubohé jsou vaše komentáře. Vím, že nemáte problém změnit auto, ale pochopit nadsázku vám evidentně problém dělá? Smutné,“ nechala se slyšet dotčená politička, která má sama s nadsázkou jisté problémy.

Další články

Načítám