Hlavní obsah
Článek

Krajské volby se blíží a na politickém kolbišti mocně přituhuje. Zářným důkazem budiž i slova europoslankyně Kateřiny Konečné, která se rozohnila na sociální síti tak, že ji bylo těžké zkrotit.

„Pravicový influencer ve vládním žoldu nám tu znovu odvozuje společenský blahobyt od množství prodaných letenek nejbohatším 20 procentům populace a mladým, kteří kdyby nejedli a jen šetřili, tak si stejně nic nekoupí, a bydlení už vůbec ne,“ rozčílila se šéfka KSČM na síti X kvůli příspěvku uživatele Poslední skaut.

„Je vidět, že v provládním PR začíná být zle…,“ doplnila nasupená politička, která se svým komentářem pustila na hodně tenký led. Záhy to také zjistila. To už bylo pozdě bycha honiti.

„Nevím, zda si mám to vaše zařazení do skupiny 20 procent nejbohatších vzít jako kompliment, nebo urážku. Jsem s manželkou part time kvůli studiu. Máme syna ve školce a na druhého z předchozího vztahu platím výživné. A představte si, našetříme si na tu dovolenou. Ne každý rok, ale když to člověk neprochlastá, neprokouří, nekupuje zbytečně věci nebo peníze neposílá pochybným politikům, tak to jde,“ vzkázal jí Petr.

„V každém televizním záběru z letiště spousty důchodců. Soudružko, za vlády vašich bolševiků nejezdili ani na Mácháč,“ doplnila Zuzana.

„Ten slovník jste se naučila od tatínka, soudružko? Ve vládním žoldu?“ podivoval se Otto. Výraz „ve vládním žoldu“ měl v každém případě velký úspěch a diskutéři z něj budou žít ještě dlouho.

A nepochybují o tom, že politička nějaký další v blízké budoucnosti zase vytasí. Její slovník na ně musí být obzvláště bohatý.

Další články

Načítám