Hlavní obsah
Článek

Ester Berdych Sátorová (31), modelka a manželka Tomáše Berdycha v poslední době zhubla. A překvapivě to nebylo v plánu. „Přestala jsem cvičit a ještě jsem zhubla. Čím víc jsem sportovala, tělo nemělo odpočinek a hublo,“ řekla Super.cz Ester.

„Hodně jsem od cvičení upustila, začala jsem chodit do práce a měla jsem problémy se zády, tak jsem se více věnovala stabilizačním cvikům,“ upřesnila modelka.

„Je hezké, jak život ukazuje, co tělu prospívá. Já zjistila, že mu vyhovuje, když mu dávám cvičení v dobré míře, mám ráda delší procházky na čerstvém vzduchu, je to taková moje meditace. A to je tak všechno,“ vysvětluje s tím, že fitko každý den je už dávno minulostí.

Ester se stále věnuje modelingu, ale rozhodně už to pro ni není priorita. Ester od loňského roku pracuje v recepci ve známém kadeřnictví.

„Příští týden mě čeká přehlídka, minimálně se tomu ještě věnuju. Dala jsem si to jako výzvu. Jsem otevřená ještě zahraničí, ale někam se stěhovat, jako je New York, Londýn, to určitě ne. Ráda udělám práci, ale rozhodně se kvůli tomu nechci stěhovat,“ uzavřela Ester.

3
fotky

Další články

Načítám