Hlavní obsah
Článek

Letošní série Love Islandu je u konce a na závěr na sebe zbývající soutěžící prozradili pořádné pikantnosti. Po tantrické masáži následovaly otázky na tělo, které ukázaly, kdo ze srdíček je v intimním životě největším zvrhlíkem. Někteří se toho skutečně nebáli a otevřeli se více než kdy jindy.

Jaké mají srdíčka hranice, když jde o hrátky s partnerem? Přesně takové téma bylo na stole ve 45. epizodě a někteří ze soutěžících na sebe možná práskli více, než chtěli. Hře se vyhnula Viki s Tadeášem, kteří si mezitím vyznali lásku na romantickém rande. Kiki, Trabo, Yeni, Pavel a Dano s Domi se toho ale rozhodně nebáli. Kdo vyzkoušel trojku a komu nejsou cizí praktiky BDSM?

Největší zvrhlík se vyklubal z Pavla, který se nejenže nebrání drsným BDSM hrátkám, ale cizí mu není ani společné sledování erotických filmů s partnerkou. Yeni byla celkem zaskočená při představě, co ji v budoucnu nejspíše čeká. „Pustíme si porno, kde budou zrovna nějaké orgie a budeme předstírat, že jsme toho součástí?“ navrhl jí například Pavel. Ten přiznal, že se vyžívá i v posílání nahatých fotek nebo dokonce samotných intimních partií.

Trabo byl pak jediný, kdo přiznal, že v minulosti vyzkoušel trojku, přičemž v partnerském životě by to prý již neopakoval. Všichni ze zbývajících čtyř párů své vztahy prohloubili v Hideaway a téma sexu tak očividně není pro nikoho z vily tabu.

4
fotky

Další články

Načítám