Hlavní obsah
Článek

Aneta Krejčíková (33) rozhodně umí pobavit své fanoušky, i když zrovna nehraje v divadle nebo na televizních obrazovkách. Tentokrát se to půvabné herečce podařilo rovnou od plotny, kde se natočila, když zrovna plakala. „No filter,“ napsala k videu.

Někteří fanoušci si mohli prvně myslet, že se Aneta emočně zhroutila. Slzy totiž ronila o sto šest. Avšak když si počkali na konec videa, tak zjistili, že tyhle slzy vyvolala obyčejná cibule, kterou zrovna krájela. Po odhalení vykouzlila úsměv a pokračovala ve vaření.

Aneta Krejčíková se věnuje herectví. Například v Ulici ji fanoušci vídají od jejího dospívání. Nedávno se ovšem svěřila, že by jednou ráda založila i vlastní nadaci nebo neziskovku.

„Jakýkoliv formát (nejen finanční) pomoci pro děti s jakýmkoliv nadáním ze sociálně slabších rodin. Vždycky ale skončím u toho, že není v mých silách něco takovýho organizovat… administrativa, legislativa, veškerá byrokracie. I bych se do toho pustila, sehnala bych si tým schopných lidí, ale je to momentálně nad moje síly. Pracuju, mám práci, kterou zbožňuju, a štěstí, že nás to uživí, a snažím se fungovat zároveň, a hlavně jako máma. I když vydělávám, tak mě občas zarazí, kolik ten volný čas s dětmi stojí. Snažím se o různorodé zážitky, kulturní, sportovní, vzdělávací, ale jak si tohle může dovolit maminka samoživitelka, co pracuje někde na půl úvazku a vydělá stěží na nájem a jídlo? Nemůže! Takže, nabízím. Jednou měsíčně zaplatím výlet nějaké rodině, pro kterou je nad její síly platit tyhle zážitky,“ vzkázala nedávno herečka.

Další články

Načítám