Hlavní obsah
Článek

Na letošní plavkovou sezonu je Emma Smetana (36) rozhodně připravená. Do pravidelného cvičení se pustila už před pár měsíci a postupně se začala chlubit výsledky. Zpěvačka a herečka má aktuálně super štíhlé tělo, které neváhá odhalit.

Přestože ještě před pár lety neměla ke cvičení a pravidelnému sportování žádný vztah, nyní je tomu právě naopak. „Cvičím teď každý den,“ nechala se slyšet zpěvačka, která si při každoročním pobytu na Bali zamilovala jógu. Postavu má tak v poslední době ultra štíhlou.

Józe se věnuje i po návratu a svou vysportovanou figuru formuje i silovými tréninky. Netají se tím, že do cvičení se pouští i pozdě večer. Nutno říct, že postavu má Emma rozhodně luxusní, a málokoho by napadlo, že má za sebou dva porody dcer Lennon a Ariel.

„Plavková sezono, vítej,“ napsala si Smetana ke snímkům, které nafotila u jezera Náklo, kde si na místních písčitých plážích člověk přijde jako u moře. V rudých jednodílných plavkách by tam Smetana s přehledem mohla sehrát roli jako z Pobřežní hlídky. V druhém modelu by pak vyrazila na party k plážovému baru.

Související témata:

Další články

Načítám