Hlavní obsah
Článek

Soud mezi Taťánou Kuchařovou (36)Ondřejem Brzobohatým (41), ze kterého unikají úryvky komunikace modelky s jejím exmanželem a také mezi ní a bulvárním novinářem, nenechal v klidu ani zpěvačku a moderátorku Emmu Smetanu (36).

Komunikace odhalila nejintimnější skutečnosti ze soukromí muzikanta a probírala například Ondřejovu zálibu v převlékání za ženu nebo jeho sexuální orientaci. Kuchařová to pak nejen v diskusích na sociálních sítích dostávala lidově řečeno „sežrat“. Lidé ji mimo jiné označují za „zhrzenou megeru“. Nechybí ale ani ostřejší slova na adresu někdejší Miss World.

Emma Smetana se Kuchařové, která čelí žalobě svého exmanžela Brzobohatého za pomluvu, zastala.

„Mně se prostě zdá, aniž bych v tom byla jakkoli osobně zainteresovaná, že dehonestace Taťány zašla příliš daleko,“ napsala na sociální síti Smetana. „Chybuje každý. Chybujeme všichni. Ano, my veřejně viditelnější jména, si na větší míru pozornosti a kritizovatelnosti musíme zvyknout. Každá naše provalená chyba může být reputačně fatální. A přesto jsme stále lidmi. Hříšníky. Zrádci. Zoufalci. Vzteklouny. I u nás platí, že zlomená srdce a rozchody bývají častěji fuj než mňam. Bulvár pak ‚jen‘ dělá svou práci, když se v tom hrabe,“ dodala Smetana, která má ostatně s lavinou hejtů své vlastní zkušenosti.

Stačilo jen, aby se divákům nelíbila v seriálu Eliška a Damián, a už to frčelo. Nadávky na Kuchařovou ale považuje za zbabělou formu agrese, která nepomůže nikomu.

„Paradoxně ani úlevě frustrantů, protože ani sebedrsnější komentář jim ten vlastní po*ranej život do pořádku nedá,“ má jasno Smetana. „Nejde mi do hlavy ta stádní euforie, se kterou hrdinové za obrazovkou tak rádi přihodí jedno další sarkastický rajče do ksichtu,“ kroutí hlavou všestranná umělkyně s tím, že posmívat se umí každá nula.

Smetana také popsala, jak se ona sama cítila, když se stala terčem útoků na sociálních sítích. „Mám s tímhle druhem šikany bohaté zkušenosti, včetně pocitu velkého osamění a podcenění toho tlaku ze strany lidí, kteří mi jsou/byli blízko. Je to nenápadnej teror, a přes tu srandu a vtipy a hlášky a koláže je náročnější domyslet si tu potupnou bolest, která přetrvá dlouho. Jako abonent pravidelných pseudokauz jsem na to citlivější. Ale ten princip davového zla jsem pochopila už jako dítě a je mi to prostě odporné,“ dodala Smetana.

Další články

Načítám