Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a moderátorka Emma Smetana (36) rozhodně ví, jak zaujmout. A ne vždy to je jejím hlasem. Nejen na koncerty, ale i do společnosti chodí ráda ve výstředních a odvážných outfitech, svým tělem ale čas od času potěší i na sítích.

Postavu má zpěvačka, která je dvojnásobnou mámou, bez chybičky. I proto se nebojí volit odvážné modely, hluboké výstřihy a na koncertech to mnohdy vypadá spíš jako přehlídka prádla či plavek. I proto je možná zpěvačka tváří firmy, která se na spodní prádlo specializuje.

Svému tělu se Emma věnuje, a to pravidelným cvičením. „Jóga, nic jiného asi nedoporučím. Také hodně pít, s čímž jsem začala poměrně nedávno a mám pocit, že to tak člověka ‚odvopuchlí‘. Já mám tendenci být opuchlejší, tak mám pocit, že jsem teď trošku splasklejší, protože piju víc vody,“ svěřila se Super.cz zpěvačka.

Ta nyní předvedla svou figuru v bílém prádelku a podle odezvy fanoušků to byla trefa do černého. „Emma nemá chybu, má tah na branku ve všech směrech i do něžnosti a ženskosti zcela od kosti,“ napsala jí jedna ze sledujících. „Krásná žena v krásném prádle,“ stálo v další ze zpráv, které Smetana dostala. „Neskutečně moc sluší,“ opěvují jí fanoušci.

Související témata:

Další články

Načítám