Hlavní obsah
Článek

Emily Ratajkowski (33) se opět snaží navýšit zájem o svoji osobu prostřednictvím sociální sítě. Sáhla po své lety prověřené metodě a sama sebe vyfotila zcela nahou. Bohužel to ale nebyly jediné snímky, kterými chtěla potěšit své fanoušky.

Emily Ratajkowski sice dál fotí různé kampaně a prochází se po mole, čas od času se ale postará o to, aby v souvislosti s její osobou bylo o čem psát. A až na výjimky, jakou byla například japonská líbačka s Harrym Stylesem, se většinou jedná o její nahé křivky, kterými zaujme. A nevadí ani to, že už je tři roky mámou synka Sylvestra, kterého nedávno vzala i na první módní přehlídku.

Modelka má prostě nahotu ráda, a přestože nechce, aby ji lidé viděli jen jako sexuální objekt, sdílí obrázky svého těla s celým světem. Tentokrát si vybrala svou vlastní luxusní koupelnu, která se pyšní nejen obřím sprchovým koutem, ale v něm navíc vestavěnou vanou a zlatými sprchami. Tím nejdůležitějším byl ale v tomto případě odraz v zrcadle, na kterém jsou jasně vidět modelčiny stále perfektní křivky.

Pro další fotky je nutné posunout doprava.

Mnoho lidí takové obrázky oceňuje, jiným se její neustálé předvádění nahoty zajídá. Co ovšem zaskočilo všechny, byly další fotografie ze série, na kterých si Emily vyfotila selfie portréty. Na těch je totiž vidět modelčin horní ret, který vypadá až příliš vyplněný.

„Eeek! Myslím, že technik, který dělal výplň rtů, se nesoustředil natolik, aby stiskl tlačítko STOP,“ zděsil se jeden ze čtenářů magazínu Daily Mail. „Tyto rty lze použít jako přísavky k volnému lezení na Shard (londýnský mrakodrap - pozn. redakce) zvenčí,“ přidává se další. „Výplň rtů vypadá velmi bolestivě,“ nebo „Co se to děje s její výplní rtů?“ či „Její rty vypadají, jako by měly prasknout,“ ozývá se od mnoha dalších lidí.

Sama Emily se ale zřejmě sama sobě líbí nejvíce tak, jak v současné době vypadá, a díky opravdu detailním selfie fotografiím je vidět, že je sama se sebou velmi spokojená. Stejně jako mnoho jejích fanoušků, kteří píší, že by za minutu s ní dali celý svůj majetek. Emily ovšem o tom, jestli je v současné době někdo jiný, kdo může její obličej i křivky obdivovat zblízka, stále mlčí.

3
fotky

Další články

Načítám