Hlavní obsah
Článek

Na Emily Ratajkowski (33) je spolehnutí. I kdyby se na závodech formulí v Monaku neobjevila žádná jiná spoře oděná žena, modelka by vše zachránila. Své přednosti tentokrát ukázala pod rozepnutou koženou bundou.

Velká cena Monaka byla opět velkým zážitkem. Komu by ale nestačil požitek z rychlých aut, ten se mohl pokochat i krásnými ženami. Jednou z nich byla právě i Emily Ratajkowski, toho času single, která vážila cestu až z Ameriky a zvolila opravdu stylový outfit. Pod koženou bundičku oblékla pouze skromné bikiny, které odhalovaly její přednosti i vypracované břicho.

Emily tak ukázala, že jí není cizí žádná společenská událost. Před pár týdny zaujala na Met Gala, kde také zrovna neoblékla velké množství látky, teď si odskočila mezi slavné jezdce formulí. Lidé už si z jejího záběru dělají legraci a mají pocit, že Emily rozhodně nejezdí jen za zábavou. „Je na lovu, chce, aby o ni bylo pečováno,“ nebo „Modelka ve věku 32 let nyní hledá bohatého manžela/partnera (jako jsou oni!). Kde lépe najít multimilionáře (minimální standard) než v Monaku přeplněném jezdci F1, herci, fotbalisty atd.,“ píší lidé pod článkem v magazínu Daily Mail.

Spousta z nich se ale pozastavilo i u modelčina vzhledu. „To už je ale opravdu moc výplní ve rtech,“ nebo „Co to má proboha s obličejem?“ či „Vypadá jako ptakopysk,“ zní od lidí. Někteří také míní, že Emily začíná pociťovat svůj věk, a tak to v poslední době přehání s úpravami.

„Jak smutné a ubohé. Byla to milá dívka a přirozeně velmi hezká. Výplně rtů, napletené vlasy a její vlastní odumřelé, jiný tvar obočí atd., pak ukazování nesmyslného množství masa z ní dělá lacinou a zoufalou ženu, která už vypadá jako všichni ostatní,“ přemítá další čtenář. A jak se modelka líbí vám? Na to, jak vypadala na závodech, se podívejte v naší galerii.

Další články

Načítám