Hlavní obsah
Článek

Rozkošný pár spolu přijel na 81. mezinárodní filmový festival v Benátkách, aby se zúčastnil premiéry očekávaného snímku Joker: Folie à Deux. V něm Lady Gaga ztvárnila Harley Quinn, hlavní ženskou roli. Během zdlouhavého fotografování se Gaga opakovaně ujišťovala, zda je Michael v pořádku, a podporovala ho, co to jen šlo.

Fanoušci si všimli nejen jejich vzájemné péče a láskyplných pohledů, ale také zpěvaččiných krásných šatů doplněných výrazným elegantním kloboukem a nepřehlédnutelným zásnubním prstenem.

Zpěvačka a herečka Lady Gaga (38) a podnikatel Michael Polansky (46) spolu tvoří pár už déle než čtyři roky. V rozhovoru pro magazín Vogue se Gaga svěřila s příběhem o tom, jak je osud svedl dohromady: „Moje máma se s ním seznámila a řekla mi: ‚Myslím, že jsem právě potkala tvého manžela,‘ a já na to: ,Ještě nejsem připravená potkat svého manžela!‘ Nikdy by mě nenapadlo, že to bude moje máma, kdo mi najde toho nejdokonalejšího člověka.“

Její první setkání s Michaelem prý proběhlo na večírku v prosinci 2019. „Dostala jsem pozvání a řekla jsem si: ‚Zajímalo by mě, jestli tam bude Michael.‘ Máma řekla, že ano, a tak jsem na ten večírek šla a pořád jsem se na něj ptala. Nakonec tam za mnou přišel a povídali jsme si tři hodiny. Byl to ten nejúžasnější rozhovor,“ vzpomínala Gaga.

Než ale pak vyrazili na první rande, ocitli se v karanténě uprostřed pandemie koronaviru. A tak si několik týdnů povídali alespoň po telefonu. „Bylo to opravdu zvláštní,“ konstatovala Gaga v rozhovoru a pokračovala: „Už jako teenager jsem se tolik soustředila na svou kariéru. A darem té covidové doby bylo, že jsem se mohla zaměřit na svůj vztah. Potkala jsem naprosto podporujícího, milujícího člověka, který mě chtěl poznat i mimo mé pracovní já.“ Polansky ji požádal o ruku letos v dubnu po dni stráveném lezením po skalách.

„Nikdy jsem nepotkala nikoho jako Michael. Je tak chytrý a laskavý,“ nechala se slyšet zpěvačka a dodala ještě zprávu pro fanoušky: „Chci, aby fanoušci věděli, že jsem teď prostě šťastná a zdravá. Během alba Chromatica jsem procházela naprosto strašným obdobím, měla jsem problémy s duševním zdravím a byla jsem na opravdu temném místě. Bojovala jsem s tím asi už mnoho let předtím. Ale všechno se pak začalo měnit. Najednou jsem měla totiž opravdového přítele, který viděl, v čem jsem nešťastná a proč. Nebál se mě skutečně držet za ruku a poznat mě. Na velmi hluboké úrovni.“

Polansky je absolventem Harvardovy univerzity a spoluzakladatelem i výkonným ředitelem nadace Parker Foundation. Ta se za pomoci vizionářských vědců a lékařů snaží mimo jiné o to, aby byly všechny druhy rakoviny nějakým způsobem léčitelné. Po boku oceňované zpěvačky mu to náramně sluší.

Další články

Načítám