Hlavní obsah
Článek

Na tradiční velké tiskové konferenci televize Nova se to známými tvářemi z obrazovky jen hemžilo. I přes bouřkové počasí dorazila většina z hostů vyletněná. A po rozmočeném trávníku zvládly dámy běhat i v podpatcích.

Mezi prvními na tiskovku dorazila moderátorka Zorka Hejdová (34). Ta oblékla kousky ze své vlastní skříně. „Vzala jsem si svůj oblíbený korzet, který jsem měla už několikrát, cítím se v něm prostě dobře,“ svěřila se Zorka Hejdová, která bude na podzim na obrazovkách nejen v další řadě Love Islandu, ale také v reality show Bachelor.

Na eleganci tentokrát vsadila Eva Burešová (31), která se na Nově objeví v nové soutěžní show. Na červený koberec dorazila herečka v upnutých vínových šatech, které daly vyniknout její štíhlé postavě. Po boku jí pak stál partner a porotce MasterChefa Přemek Forejt. Na tiskovce nechyběl ani další porotce oblíbené kulinářské show Radek Kašpárek s manželkou.

Mezi hosty nemohla chybět ani Patricie Pagáčová (35) coby hvězda nekonečného seriálu. Na obrazovku se v Ulici herečka vrací po pěti letech. Na letní party oblékla trendy zvonové kalhoty, které doplnila krátkým topem, a nechala tak vyniknout svému útlému pasu. Z Ulice pak na party dorazily i herečky Linda Rybová nebo Hana Holišová. Kdo další se na tiskové konferenci objevil, se podívejte v naší galerii.

Další články

Načítám