Hlavní obsah
Článek

Podzimní počasí vrátilo Aničku Slováčkovou (29) zpět do tepla. Zpěvačka a herečka se pochlubila střípky ze své dovolené, kterou trávila v Egyptě a kam odletěla načerpat potřebnou energii.

K moři se letos podívala Anička hned několikrát, a to i navzdory tomu, že podstupovala náročnou léčbu. Slunce, dlouhé pláže a koupání v moři ji ale nabily natolik, aby se i s přicházejícími měsíci mohla stále naplno věnovat své práci. „Teplo mi chybí,“ svěřila se Anička, která už rok bojuje s rakovinou, a právě pobyt v zahraničí jí velmi pomáhá.

„Já jsem tohle léto dovoleným dala hodně, řekla jsem si, že si chci udělat co nejvíc zážitků, dokud to tělo nějakým způsobem zvládá, a věřím, že to bude zvládat čím dál tím lépe,“ prozradila pro Super.cz Slováčková, která se podělila i fotkami z pláže.

Po sdílení fotky ve dvoudílných plávkách a se zdobeným šátkem na hlavě ji fanoušci zasypali komplimenty. „Moc hezký fotky a samozřejmě Vám to moc sluší a mám Vás moc rád,“ stálo v jedné ze zpráv. „Egyptská bohyně,“ připsala fanynka. „Jste krásná,“ bylo v dalších komentářích od sledujících. „Aničko, sluníčko, i mně chybí slunce, moře, teplo. Ale Vám se vůbec nedivím. Vy ho potřebujete úplně nejvíc a Vám dodává hodně energie,“ dodala jedna z fanynek.

5
fotek

Další články

Načítám