Hlavní obsah
Článek

První dáma jde s dobou! Denim je věčný a Eva Pavlová to dobře ví. Tentokrát to ale nejsou džíny ani košile, co diktát módy velí. Letos jsou v kurzu džínové šaty. A právě ty první dáma také oblékla.

V denimovém modelu se objevila na křtu kalendáře Proměny, kde ji srdečně a tak, jak to umí jenom ona, přivítala Chantal Poullain (68). S herečkou si první dáma rozhodně měla co říct, o tom není pochyb. Manželka prezidenta Petra Pavla nevypadala, že by na akci byla jen z povinnosti, ba právě naopak.

Působila velmi uvolněným a spokojeným dojmem, který dost možná umocňovaly i již zmíněné džínové šaty, které jsou hitem sezony. A dámy, které je v šatníku nemají, by to měly urychleně napravit.

Zaujal i účes Pavlové. Ten byl docela ležérní, skoro by se řeklo až volnočasový. Na druhou stranu, křest kalendáře, to není audience na Hradě, udílení státních vyznamenání nebo Ples v Opeře.

Při pohledu na první dámu si nejeden z hostů vzpomněl na zpěváka Mira Šmajdu, který se v začátcích své kariéry po úspěchu v SuperStar v roce 2009 proslavil velmi podobným „rozcuchem“.

5
fotek

Další články

Načítám