Hlavní obsah
Článek

Hvězdička druhé řady reality show Růže pro nevěstu Daniela Nikoleta Kortišová je televizním divákům už poměrně známá. Milovnici všemožných úprav a výplní, kterou srovnávají s Lelou Ceterovou (35), to sice v reality show nevyšlo a lásku nenašla, o to víc dráždí svým tělem na sociálních sítích.

Slovenská účastnice reality show, která si říká Dolli, už se objevila v pořadu Farma. Víc na sebe však upozornila v druhé řadě Růže pro nevěstu, kde poutala pozornost nejen svým vzhledem, ale i zálibou v dramatech a hádkách. Stejnou energii jako do mezilidských konfliktů dává i do svého vzhledu a úprav.

Dolli se tak může chlubit nejen obřími vnady, ale i maxi přifouknutými rty, řasami jako mrkací panenka a snědým opálením. Na své tělo pravidelně upozorňuje na sociálních sítích, kde má i mnoho obdivovatelů.

„Krásný slunečný den přeji,“ napsala si blondýnka ke snímku v bikinách. „Nádherná jsi,“ stálo v jednom z komplimentů, které Dolli dostala. Své věrné fanoušky se snaží potěšit, jak může, a nebojí se při pózování před objektivem odhodit ani kalhotky a pochlubit se tetováním v tříslech.

Související témata:

Další články

Načítám