Hlavní obsah
Článek

Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková se vrací zpátky do formy. Tenisu už se sice profesionálně nevěnuje, naplno si ale užívá dvojnásobné mateřství. S manželem Jakubem Navarou mají čtyřletého syna Jakuba, který se loni v březnu dočkal sestřičky, která dostala krásné jméno Nina.

Cibulková si nyní společně s rodinkou užívá na exotických Maledivách, kde se fanouškům ukázala v plavkách. „Milovat svůj život je požehnání a já to vím, proto jsem nesmírně vděčná za vše, čeho jsem mohla dosáhnout - na tenisovém kurtu i mimo něj,“ zasnila se Cibulková.

„Postavička jako lusk,“ chválili Dominiku fanoušci. „Domi, jsi kočka,“ přečetla si v komentářích samou chválu. Zaznělo mimo jiné, že je to „žihadlo“ a že vypadá „brutálně“ a „nádherně“.

Cibulková s poporodními kily nějakou dobu bojovala. „Dceru jsem kojila osm měsíců a během té doby jsem přibrala ještě víc než během těhotenství,“ řekla Super.cz nedávno Dominika, která měla v těhotenství nahoře třicet kilo. Jako bývalá sportovkyně ale na sobě tvrdě mákla a je to vidět.

„Tím, že jsem malá, každé kilo navíc je víc vidět. Jsem ráda, že jsem zhubla, každý, kdo tím prošel, ví, že je to velmi náročné a co to obnáší,“ nechala se slyšet.

Cibulková patřila ve své době k nejkrásnějším tenistkám na okruhu WTA. A také k velmi úspěšným. Jednu dobu byla i čtvrtou nejlepší tenistkou světa. Roku 2016 vyhrála Turnaj mistryň, dva roky předtím se pak dostala až do finále grandslamového Australian Open.

Další články

Načítám