Hlavní obsah
Článek

Jsou matky, které kojení berou jako intimní záležitost a moc se s ním nechlubí, a pak máme ty, které jsou na to náležitě hrdé. K nim patří i herečka Berenika Kohoutová (33). Ta se s radostí chlubila už s prvorozenou Lolou u ňadra a pokračuje v tom i nyní.

Herečka patří k maminkám, které berou kojení jako absolutní přirozenost, miluje totiž propojení matky s dítětem. Berenika nikdy neměla problém s odhalováním. Své fanoušky už v minulosti několikrát potěšila a mnohdy i šokovala odvážnými snímky svého těla.

Pár dní po porodu se tak zvěčnila s novorozenou Lojzičkou u prsu. S dcerkou v náručí herečka jen září a je vidět, že si mateřství užívá. To, že s manželem přivítali na svět další holčičku, kterou pojmenovali Aloisie, si oblíbená herečka nemůže vynachválit.

„Z čistě praktického důvodu - já jsem fakt ráda, že máme druhou holčičku,“ svěřila se Berenika Kohoutová sedící na růžové pohovce a vedle dětské růžové kuchyňky. Svou Lojzičku oblékla také do růžové, pro holčičku toho tedy tolik nemusela pořizovat a spoustu věcí podědí po své starší sestře.

Další články

Načítám