Hlavní obsah
Článek

První představená rodina ve Výměně manželek žije v obci Rokytovec ve vlastním domě. Mamince Lucii je 50 let a pracuje na poště, manželovi Martinovi je 47 let a pracuje jako skladník. Jejich dcera Veronika studuje zdravotnickou školu a je jí 18 let. Pár popisuje svůj vztah jako naprosto ideální, spojuje je svérázný přístup k životu a velmi kladný vztah k alkoholu.

„Přijdu z práce, dám si 15, 20 piveček. Nějaký ten panáček slivovičky 7, 10, 15. Po práci si může člověk dopřát. Pro mě je to normální styl života,“ řekl Martin s tím, že když pije sám, tak ho tento „koníček“ stojí přibližně 12 tisíc měsíčně.

Druhá rodina žije na Kladně v bytě. Maminka Petra je v současné době na mateřské dovolené a je jí 31 let. Její partner Honza pracuje jako řidič a je mu 28 let. Společné dceři Nelly jsou 2 roky. Synům Honzovi a Vojtovi 9 a 7 let. Rodinu do pořadu přihlásil Honza, protože má pocit, že v domácnosti nefunguje Petra správně. Té zase vadí, že ji do toho partner tlačí. Dalším problémem rodiny je odlišný názor na výchovu dětí. Zatímco tatínek je údajně moc přísný, maminka je zase prý až moc měkká a po chvíli přemlouvání vše povolí.

Petra je hned po příjezdu do náhradní rodiny nejvíce zaskočená z množství alkoholu v domě, ale také popelníků, které rodina má vedle postele na nočním stolku. Po přečtení manuálu zjistí, že se v domě kromě dětí a malého štěňátka nachází přes 100 zvířat, o která se bude také starat. Avšak je za tak výraznou změnu vděčná.

Hádka ve Výměně manželek

Naopak Lucie je hned po příjezdu nešťastná, že přijela do paneláku. Také se jí nelíbí, že tam s rodinou žijí dva psi, kteří jsou stále v jedné místnosti nebo v kleci. Když s tím zkusí konfrontovat náhradního manžela, tak se s pochopením nesetká, naopak tímto tématem jen vyvolá hádku, kterých se za pobyt uskuteční několik a s Lucií se dokonce přestane téměř bavit. Jak tohle dopadne? Sledujte ve středu večer na Nově.

Související témata:
Televizní pořady

Další články

Načítám