Hlavní obsah
Článek

Díky tomu, že syn Jiřík začal chodit do školky, může si přes den udělat čas jen pro sebe. Tím pádem modelka Aneta Vignerová (36) poprvé navštívila přednášku o prevenci rakoviny prsu. Nic moc o ní do té doby nevěděla.

„Vůbec jsem třeba nevěděla, že to prohmatání prsou si sama doma máte dělat dvacet minut. Myslela jsem, že si jen tak sáhnete a je to. Řekněme si, kdy si takhle sednete a prohmatáváte si poprsí. To ty prsa zná lépe spíš manžel,“ míní Aneta.

Tím pádem nás napadlo, že by na něj mohla tuhle metodu prevence v pohodě přehrát. „Já jsem stydlivá, hodně lechtivá, přijde mi to takové divné, i když by to mělo být v pohodě. Jsem introvert i v těchto věcech. Samozřejmě spolu intimně normálně žijeme, ale tohle je něco jiného. Možná časem,“ krčila rameny s tím, že o své zdraví bude teď víc dbát.

V životě i v práci je teď Aneta spokojená. „Po všech stránkách je to v pořádku, nestěžuji si. A těším se na krásnou přehlídku Michaela Kováčika, kde se zase mihnu. Mám svoje spolupráce, jsem spokojená,“ uzavřela.

4
fotky

Další články

Načítám