Hlavní obsah
Článek

Jsou to dva roky, co Sára Donutilová (30) zveřejnila velmi smutnou zprávu. Místo prožívání radostných chvil po narození syna, na kterého se s manželem Martinem Donutilem (33) těšili, přišly slzy a nejsmutnější období v životě. Herečka nyní sdílela dojemná slova a vzpomínku.

„Dva roky. Občas si říkám, že mám pocit, jako by to bylo včera, občas zase, že je to hrozně dávno. Neuplyne den, kdy na to nepomyslím, ale je pravda, že čas ty hrany aspoň trochu obrousí a vy prostě žijete dál, tak to je,“ svěřila se na sociální síti herečka, která sdílela sošku z keramiky, kterou vytvořila.

Vyobrazená figura ženy drží v náručí miminko. „S odstupem věřím, že jsme zažili tuhle zkušenost, abychom si něco uvědomili, abychom se změnili… a my jsme se opravdu změnili, úplně. Umíme za to být dnes už i vděční,“ prohlásila herečka, která má u svých fanoušků po tragické ztrátě syna velkou oporu.

Mnoho žen s ní sdílí také své vlastní příběhy. Žádají ji o pomoc či o radu, jak těžké životní období zvládnout. Univerzální rada ale neexistuje. „Věřte mi, že kdybych to uměla, poradila bych vám vše na světě, jen abych vám, milé ženy, maminky, ulevila… ale já to bohužel neumím a je mi to tak líto,“ svěřila se Sára Donutilová, jež každou zprávu, kterou dostane, prožívá.

„To jediné, co můžu dát, je vědomí, že v tom nejsme samy, a naději do budoucna. A srdce ještě plnější lásky než dřív,“ dodala Sára, která měla na všechny své podporovatele prosbu. „Já vás dnes prosím, vyšlete myšlenku někam nahoru za našeho Matyáška,“ dodala Sára Donutilová.

4
fotky

Další články

Načítám