Hlavní obsah
Článek

Na nedávné přehlídce značky Balenciaga v Paříži se měl odehrát nepříjemný okamžik mezi hollywoodskými ikonami Salmou Hayek (58)Nicole Kidman (57). Na akci konající se během pařížského týdne módy se setkala australská herečka se svou původem mexickou kolegyní a ještě se zpěvačkou Katy Perry (39). Všechny tři společně pózovaly fotografům, ale následně došlo k podivnému momentu, který kdosi zachytil na mobilní telefon.

Zdálo se, jako by Nicole už na další pózování neměla náladu, a předčasně se chtěla odebrat ke svému místu. Přestože fotografové žádali slavné trio ještě o jeden záběr, Kidman už o něj nestála. Když se ji Salma ještě pokoušela nasměrovat mezi ni a Katy Perry a fotografům vyhovět, Nicole odsunula její ruku a dala jí dost jasně najevo, že už stačilo.

Kidman, pro niž se jednalo o první veřejnou akci od úmrtí její maminky, se ještě rozloučila s Perry polibky na tvář, a ještě než se jala mizet ze společného záběru, proběhla mezi herečkami krátká diskuze. Při rozpačitém momentu, během nějž podle očitého svědka Nicole Salmě řekla, ať se jí nedotýká, se zdála být Hayek poněkud zaskočená, stejně jako vedle stojící Perry. Následně už tak poskytly možnost pro focení pouze ony dvě.

Salma, která byla v roce 2003 nominována na Oscara za ztvárnění malířky Fridy Kahlo (toho roku jej shodou okolností získala Kidman za film Hodiny), z onoho večera sdílela několik fotografií i videí, například také s přítomnou Lindsay Lohan. Nechyběl ani snímek s Nicole, která na společné fotografii hledí k zemi.

4
fotky

Další články

Načítám