Hlavní obsah
Článek

Reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití míří na televizní obrazovky a hned v prvním díle začne být v jednom páru, konkrétně mezi Janou a Zdeňkem, pořádně dusno. Jana je nespokojená s tím, jakého muže má po svém boku, a začíná jí na něm vadit téměř všechno, nejvíc ji ovšem iritují jeho dlouhé vlasy, které jí přijdou nehygienické.

„Dlouhý vlasy na chlapech mi přijdou nehygienické. Nesnáším to na chlapech. Prostě když vyleze z vody a má to rozpuštěný, kudrnatý, tak si říkám ne. Nejdřív si to dej do culíku a pak se přibliž. To jsou ty druhotné věci, které mě serou, ale on je někdy tak intenzivní, až je to trapný,“ řekla Jana, která později zahnala chmury do moře a neváhala zahodit vrchní díl plavek. Svá ňadra tak rovnou v první den ukázala v celé své kráse.

„Občas jsou tu nádherné výhledy. Musím říct, že ta příroda je krásná. Původní i ta dovezená,“ okomentoval Zdeněk, kterého pro Janu vybrali odborníci jako ideální partii. Avšak zdá se, že se v tomto případě trefili vedle a seznamování na pustém ostrově rozhodně nepůjde jako po másle.

Už teď mohou diváci sledovat seznamovací reality show na Prima+, 26. srpna pak startuje první díl na Primě.

Další články

Načítám