Hlavní obsah
Článek

Zatímco premiér Petr Fiala fandil spolu s ministrem financí Zbyňkem Stanjurou a primátorem Bohuslavem Svobodou, ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka se trhnul a na zápas s Portugalskem vzal svého syna.

„Držíme palce našim! Češi do toho!“ pravil na síti X poněkud suchopárně předseda vlády, který do Lipska odcestoval s celou svou crew.

„Vaši hráli včera,“ vzkázal mu s odkazem na zápas Ukrajiny diskutér jménem Nekorektní konzerva. „Ale Ukrajina dnes nehraje,“ doplnil Jan. „Ukrajina hrála včera,“ dodal na toto téma Martin.

„Dívej se na hřiště,“ doplnila Rebeka při pohledu na opačnou stranu se dívajícího a pózujícího Fialu. „To je asi tak stejný fandění, jako kdyby mě únosci přivezli na nějakej sportovní stadion a musel bych se tvářit, že mě to baví,“ pousmál se Radecho.

„Češi do toho,“ zafandil Jurečka, který dal vládní partičce vale a na tribunu vyrazil raději se svým synem. I hokeji fandil raději s přáteli z hospody, než aby se dal vyfotit a zavřít do sky boxu. Lidovce prostě nezapře.

„Fandíme,“ rozzářil se Andrej Babiš (69), který národnímu týmu fandil z pohodlí chorvatské konoby. Podobně jako Jurečka i on vypadal o dost uvolněněji a znaleji než premiér. Zlí jazykové dokonce tvrdí, že Fiala doteď dumá na tím, co že je to vlastně ten ofsajd…

Další články

Načítám