Hlavní obsah
Článek

Eva Burešová (31) má dva syny, mladšího s aktuálním partnerem Přemkem Forejtem, staršího pak s muzikantem Michaelem Krásným. O tom, že mezi nimi nepanují idylické vztahy, Eva promluvila už několikrát. Na syna byla sama, mluvilo se o tom, že Krásný už v době Evina těhotenství upřednostnil kariéru před rodinou. Nyní, po letech se ozval, aby to popřel.

„Nejsem žádný alkoholik, nejsem žádné nezodpovědné hovado, a rozhodně jsem neopustil svoji bývalou těhotnou partnerku, abych upřednostnil svoji kariéru,“ řekl ve vzkazu, který nahrál na Facebook.

Rozchod, ke kterému došlo v roce 2018, prý byl rozhodnutím Burešové. „To bylo čistě rozhodnutí mojí bývalé partnerky, bylo to její rozhodnutí. A jenom pod jejím soustavným nátlakem a na její výslovné přání došlo k našemu rozchodu,“ řekl Krásný.

To ostatně Eva nepopírala. Zároveň ale naznačila, že ji k rozluce vedly vážné důvody. „Rozchod byl z mé strany. Nikdo třetí v tom nebyl. Jsem pořád ještě ve fázi, kdy si všechno obhajuju, to, co partner dělal. Že to byly třeba jen nějaké zkraty,“ řekla tehdy Super.cz. O jaké „zkraty“ šlo, ale neupřesnila.

V rozhovoru pro Extra.cz ale bylo naznačeno, že problémem ve vztahu byly expartnerovy sklony k bohémskému životu. Zažila prý „brutální věci“, které jednou poví. Krásný to označil za pomluvy.

Video vzkazem, který natočil, se zpěvačku snaží umlčet. A pohrozil jí, že pokud to takhle bude prezentovat dál, tak že sám zavolá do bulvárních redakcí a bude mluvit. „A dopodrobna si užiju, že tam popíšu ty nejbizarnější detaily toho, jakým způsobem se chováš a kdo ve skutečnosti jsi,“ vzkázal.

„Jsem jazzový muzikant a k tomu, co dělám, nepotřebuju pozornost. Ty ji potřebuješ úplně brutálně. Ale už toho laskavě nechej, vymysli si něco jinýho, prezentuj něco jinýho, ale mě si do huby tímto způsobem už neber. Jasný? Tak čau,“ zakončil svou výzvu.

Další články

Načítám