Hlavní obsah
Článek

Jana Zicklerová byla jednou z velkých favoritek na absolutní vítězku celého Survivoru. Zlatou trofej si ale nakonec neodnesla. Vypadla totiž v napínavém duelu s Mikýřem (30), během kterého ji zradil zrak.

„Bolelo to hodně a mrzelo mě to. Nějakým způsobem mě mrzel i ten duel s Mikýřem, který je výborný hráč a mám ho ráda, ale zklamalo mě to. Bohužel mě zradil můj zrak, neviděla jsem to, ale nechci se na to vymlouvat. Šla jsem do Survivoru s tím, že musím být bez brýlí, zamrzí to, ale jsem s tím smířená,“ svěřila se Jana v Superchatu.

Účast v reality show je pro soutěžící velmi náročná, a to zejména kvůli drsným podmínkám, které na ostrově panují. Avšak Jana byla v Dominikánské republice šťastná.

„Mně tam nevadilo vůbec nic, byla jsem tam šťastná a cítila jsem se tam dobře, a to i přes ten diskomfort. Tam nemáš k dispozici nic jiného než sám sebe a to je strašně krásné. Zažila jsem to poprvé a hrozně mě to nadchlo,“ prozradila s tím, že velké zklamání pro ni například byly dobrovolné odchody několika hráčů, kteří tak zabírali místo lidem, kteří se do reality show nedostali.

Drsné podmínky se podepsaly i na její postavě a vizáži. Dle svých slov zhubla 12 kilogramů, a když se viděla po nějakém čase poprvé v zrcadle, tak se zděsila. „Když jsem se viděla poprvé v zrcadle, tak jsem se zděsila, že je to nějaký špatný vtip a parodie na mě. Všude mi trčely kosti a měla jsem propadlý obličej. Vidíš něco, co kdysi dávno připomínalo tebe. Dalo mi hodně velkou práci to dostat do stavu, kdy můžu vylézt ven. Šok byl opravdový. Také jsem byla slabá jako moucha. Když jsem si šla poprvé do posilovny zacvičit, tak to byl pocit, jako bych tam byla poprvé, a to tam trávím hodně času,“ svěřila se fitness trenérka Jana s úsměvem a zároveň přiznáním, že ještě nějakou dobu potrvá, než najede do původních kolejí.

„Ještě jsem na dovolené, přiznám, že jsem na ostrově sociálně vyhořela. Návrat domů pro mě byl těžký. Ten ‚chaos‘ tady mi lidově nechutná a svoje klienty jsem zatím neoslovila. Momentálně bojuji sama se sebou. Ta sociální fobie mě pohltila a hrozně ráda trávím čas někde, kde nejsou lidé. Plánuji jet na pár dní do lesa, kde budu akorát potkávat nemluvící stromy a budu fakt odpočívat. Doufám, že se to zlepší, ale netlačím na to,“ dodala Jana, která se chce začít více věnovat i sama sobě. Zároveň přiznala, že kdyby přišla nabídka účasti do Survivoru, kde se utkají ti nejvýraznější hráči, neváhala by ani sekundu.

Další články

Načítám