Hlavní obsah
Článek

Náročné období s policejním vyšetřováním a soudy kvůli bývalému partnerovi stále ještě prožívá zpěvačka Michaela Nosková (41). Ani léto neprobíhá podle jejích představ. S mladší dcerou nemohla vzhledem k tomu odjet ani na dovolenou.

„Co se týče těch trestních věcí a vyšetřování, tak to pořád běží, takže o tom ani nemohu mluvit, protože je to v rukou policie. Pokud jde o soudy, snad už se pomalu blížíme ke konci. Čeká nás ještě jedno řízení na krajském soudu ohledně péče o dceru. Mělo by být už brzy rozhodnuto, tak uvidíme, jak to dopadne. Nedokážu to odhadnout,“ krčila rameny Michaela v rozhovoru pro Super.cz.

Ta dorazila na společenskou akci se starší dcerou Eliškou. „Jasněnka je na střídačku buď u mě, nebo u tatínka, větší část u mě. Funguje to podle předběžného opatření, které se snažíme dodržovat, ale v létě je to složitější. Kvůli tomu jsem s ní nemohla jet ani na dovolenou, i když jsem chtěla. Eliška byla s babičkou a dědečkem, ale my s Jasněnkou nebyly, i když jsem měla volno a byla by to po dlouhé době dovolená s celou rodinou. Ale jsou věci, které se musejí respektovat, a když se lidi nedomluví, tak se nedomluví,“ mrzí Míšu.

Radost má aspoň z práce. „Čekají mě Děti ráje 2, které se začínají zkoušet, vrací se Evita, a na co se hodně těším, je představení Six v Plzni. Je to světový muzikál o šesti manželkách Jindřicha VIII.,“ vypočítala.

Další články

Načítám