Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (39)Ornella Koktová (31) nenechaly nit suchou na modelce Andree Bezděkové (29). „Hraje si na vílu éterickou, je to asi pěkná svině,“ řekla drsně na adresu Bezděkové Agáta.

Agáta a Ornella rozebíraly kauzu napadení Miraie Navrátila (32). V šoubyznysu se v posledních týdnech skloňuje dokola jméno zpěváka Sebastiana, který podle mnohých stojí za napadením. Důvodem má být poměr Miraie s krásnou Bezděkovou, který se měl odehrát během Sebastianova působení v Survivoru.

„Brácha dal na stories, že nevěděl, že u Bezděkové se dělá konkurs na Navrátila, brácha je taky Navrátil,“ vtipkovala Hanychová. (pozn. red. Sebastian má také příjmení Navrátil)

„Já znala Míšu od Miraie (bývalá přítelkyně zpěváka, pozn. red.) Byl s ní asi sedm let. Dala vyjádření, že Andrea není svatá panna, která neví, komu dala,“ pokračovala Hanychová a Ornella přikyvovala. „Tichá voda břehy mele,“ dodala.

Andrea Bezděková se pro Super.cz poprvé k útokům Hanychové vyjádřila. A jasně dala najevo, co si o Agátě, matce tří dětí, které má s třemi různými tatínky, myslí. „Zajímalo by mě, jaký je život bez vlastní soudnosti a bez svědomí. Asi celkem easy going. Rozhodla jsem se, že těmto lidem nepatří ani špetka mé energie,“ řekla nám Bezděková.

Další články

Načítám