Hlavní obsah
Článek

Manželka Filipa Blažka (50) Jolana hanlivě okomentovala poprsí herečky Veroniky Arichtevy (38). „Tvl ty kozy – hrůza, děs. Cvičení ti nepomůže,“ přišlo do zprávy Veronice z pracovního profilu Jolany, která je nehtařkou. Sodu za to teď kromě ní dostává i samotný herec, jehož profil na sociální síti zaplavily vulgární příspěvky.

Arichteva hejt zveřejnila a dočkala se obrovské podpory nejen od svých fanoušků, ale i celebrit. Samotná Jolana nechápala, proč Arichteva její zprávu zveřejnila, herečka zase pro změnu neukočírovala hněv svých fanoušků. Na Blažkově Instagramu se to pod jeho příspěvky týkající se mimo jiné jeho účasti ve StarDance jen hemží útoky na jeho ženu.

„To, jaké lidi si v životě vybíráme, vypovídá i o našem charakteru. Takže ho jeho manželka tímto vlastně ponížila, když si ji dobrovolně vybral a vzal a ona ukazuje svůj pokřivený charakter - logicky to pak vypovídá i o něm, když je s ní,“ zaznělo například u Filipa Blažka na Instagramu. A to byl ještě slušnější komentář. „Můžu se zeptat jaký to je, mít za manželku zku*venou pí*u? Děkuji za odpověď,“ stálo také v komentářích a zdaleka se nejednalo o jediný hejt. „Jsem netušila, že vaší ženě při plastice stihli udělat i lobotomii,“ zaznělo také. Blažek naštěstí našel i zastání.

„Proboha, lidi, to nemáte v sobě vážně kousek slušnosti? Ano, paní Jolana hodně přestřelila a měla by se paní Veronice omluvit, nicméně to, co píšou někteří z vás, je už dávno za hranicí všeho,“ nechápala jedna z dam.

„Přijde vám normální že za něco, co napsala Jolana, tu nadáváte jejímu manželovi? Copak je ona nesvéprávná? Proč to za ní má odnášet manžel?“ ptala se další. „Uvědomujete si všichni, co zde urážíte pana Blažka, že jste stejní jako ta osoba, která urazila paní Arichtevu? Stydět byste se měli všichni. Dokud urážka bude odměněna urážkou, tak se asi nic nezmění,“ stálo v dalším příspěvku.

To už bylo zřejmě moc i na samotnou Veroniku Arichtevu, které se drsné hejty také nelíbily. „Trochu mě mrzí, že jsem se vymezila vůči nějakému chování, který je pro mě za hranicí slušnosti a lidskosti, ale bohužel se v něm vesele pokračuje dál směrem na Filipa. Prosím, jestli pro vás je hejtování druhé osoby nepřípustný, tak s tím přestaňte. Jinak v tý p*deli budeme furt,“ napsala na sociální síti Arichteva, která posléze zveřejnila, že se jí Jolana Blažková omluvila.

„Přijde mi víc než nutný a fér tady zveřejnit, že se mi Jolana Blažková omluvila. A já její omluvu přijala,“ napsala Arichteva na sociální síti a tím celou kauzu ukončila.

Další články

Načítám