Hlavní obsah
Článek

Jana Zicklerová patřila mezi favoritky letošního Survivoru. Avšak během její účasti v reality show se její jméno začalo spojovat s politikem Andrejem Babišem (70) a jménem jeho údajné lásky Anety Zicklerové, která se do jejich rodiny přivdala a je tak Janina nevlastní snacha. Bojovnici ze Survivoru se dokonce přezdívalo „tchyně“ Andreje Babiše.

Samotné Janě přijde tohle přirovnání i celá kauza naprosto absurdní. „Když si představíš, že chceš být na titulní straně, tak si představíš něco jako drsná Jana vypadla ze Survivoru, můj příběh, moje fotky. Ale to, co tam bylo, se mi vůbec nelíbí a upřímně nemám ani chuť se k těmto věcem vyjadřovat. Za mě je to hrozně velká blbost,“ svěřila se Jana Zicklerová v Superchatu k Anetě, která má prožívat šťastné manželství.

„Lidé jsou snad natolik soudní, že si dokážou převést, jestli to pravda je, nebo ne. Tohle je tak absurdní, nejdřív se psalo, že drsná Jana a tchyně Babiše. Snad mají lidé rozum a tohle jim přijde přestřelené. Když jsem to viděla, tak jsem si řekla, že snad ani není možné, že to mohl někdo vydat,“ podotkla Jana.

5
fotek

Další články

Načítám