Hlavní obsah
Článek

Mezi vystupujícími na finálovém večeru Muže roku jsme po dlouhé době potkali zpěvačku Markétu Konvičkovou (30). V modelu ala růžový bonbón vypadala báječně a vynikla v něm její štíhlounká postava. „Mám teď takové růžové období. Možná je to i tím, jak mi teď bylo třicet, potřebuju mít na sobě barvičky,“ smála se Markéta.

Hřívu si ozdobila exotickými copánky, ale i když v létě s partnerem hodně cestovala, udělat si je nechala doma v Třinci. „Zítra ještě vyrážím na dva koncerty s kapelou, tak jsem si říkala, že to v těch teplech bude praktické. Přes léto jsme hodně hráli na různých festivalech a slavnostech. Budu vydávat i novou písničku,“ doplnila i své pracovní aktivity.

Tepla si užila až až i za hranicemi."Renda mění práci, ze soukromého sektoru přechází na velká dopravní letadla, tak jsme si říkali, že než opravdu začne, užijeme si léto. Byli jsme v Dubaji a Chorvatsku a možná ještě někam vystřelíme," vypočítala Markéta.

Pokud jde o zdravotní stránku, kdy jí diagnostikovali vzácný typ nádoru a přišla i o vaječník, aktuálně se Markéta cítí dobře. „Jsem stabilizovaná, cítím se skvěle, a pokud to takhle bude vypadat dalších padesát let, jsem pro. Mám doživotní léčbu, beru nějaké tabletky, docházím na onkologii, kde mě sledují a pečují o mě. Myslím, že je to i o nastavení v hlavě a tím, že mi tělo dovoluje krásně fungovat, nemám pocit, že je něco špatně,“ uzavřela.

Další články

Načítám