Hlavní obsah
Článek

S Matějem Stropnickým už několik měsíců netvoří pár, údajně kvůli nevěře se ženou, jíž se měl bývalý politik dopustit, a na osečanském zámku nebydlí tři čtvrtě roku. Přesto se tam Daniel Krejčík v létě vrátí, a to v rámci divadelních představení, která se budou v Osečanech uvádět. „Co se Matěje týká, snažíme se vycházet,“ uvedl Daniel na sociální síti.

Tam také vysvětlil, co jej k jeho expartnerovi zavede. „Když jsem odcházel od Matěje, nechtěl jsem, aby se tím ohrozilo to, co jsme vybudovali a milovali. Na zámek jezdilo hodně lidí na prohlídky, založil jsem na něm divadelní festival, který by měl letos oslavit šestý ročník. A taky oslaví. Dovolím si teď trochu upřímnosti. Mám z toho společného hraní a bytí na zámku zvláštní mix pocitů. Je to už tři čtvrtě roku, kdy se tam nevracím jako domů, sem tam mě ještě navštíví pocit prázdnoty po tom nejneobyčejnějším dobrodružství, co jsem s Matějem na zámku doposavad zažil. Přirozeně, upřímně,“ prozradil fanouškům.

S tím, že s ex se snaží vycházet a někdy se to daří lépe, jindy hůř. Větu o tom, že i po rozchodu zůstávají přáteli, se zdráhal použít.

„Ta fráze je zaprvý dost často hodně neupřímná, navíc si myslím, že k ní vede docela dlouhá cesta, než se každej bývalej pár v těch novejch botách naučí chodit. Už z nich taky máme pár bolavejch puchejřů. Ale snažíme se,“ napsal s tím, že se snaží odpouštět. Sobě i druhým.

„Lehko se mi tam jezdit nebude, ale když se něčeho bojíš, tak si na to sáhni. A vím, proč to dělám,“ doplnil Krejčík.

Na zámku v srpnu s expartnerem třikrát odehraje představení Kalifornská mlha a stejně tak třikrát se představí v inscenaci Všechny báječné věci, v níž hraje sám. „Odehraju všechno zadarmo, benefičně na zámek. Myslím, že omladit fasádu furt potřebuje víc zámek než já,“ doplnil Krejčík.

Další články

Načítám