Hlavní obsah
Článek

Léto přeje dovoleným a ani politici nejsou výjimkou. Ministryně obrany Jana Černochová vyrazila až na samotný jih Itálie a rozhodně nelitovala.

„Ahoj léto a pozdrav slunci, které nás nenechá vychladnout. Konečně jsem vyrazila na týden na dovču. Tropická Itálie – skoro podpatek, oblast Apulie,“ pochlubila se politička na síti X.

„Krásné moře, starobylé památky, vynikající káva, skvělá vína, jednoduchá kuchyně s nejlepšími mořskými plody na světě,“ shrnula povedené dny Černochová, které se v okolí Bari náramně zalíbilo.

„Dneska jsme vyrazili na výlet do romantického Alberobello, včera do barokní Lecce. Přeji vám všem snesitelné letní dny plné odpočinku a klidu,“ doplnila.

„Jani, užívejte, co se do vás vejde, moc si to zasloužíte! Odpočívejte, mlsejte a povalujte se!! A dávejte nám na sebe pozor!“ vzkázala jí bývalá dětská hvězda Michaela Kudláčková, která se blýskla například v seriálu My všichni školou povinní.

„Díky za pozdrav, užijte si to báječně. Sladit pantoflíčky s květinami, to už je hodně vysoko, nádhera!“ přidala se senátorka Miroslava Němcová.

Černochová je nadšená nejen z povedené dovolené, ale i z úspěchu českých sportovců na olympiádě v Paříži. „Jsem hrdá, že je to právě praporčík Martin Fuksa, náš Duklák z ASC Dukla, který svým dominantním a suverénním výkonem získal v rámci reprezentace České republiky na OH v Paříži zlatou medaili. Skvělý výkon a moc gratuluji!“ nechala se slyšet nadšená ministryně.

Další články

Načítám