Hlavní obsah
Článek

Žádné starosti, jen krásné počasí a koupání v moři. Letní atmosféra v Chorvatsku Tomáše Kluse (38) natolik strhla, že se pořádně odvázal. Fanouškům poslal pozdrav z Dalmácie v plavkách a předvedl toho víc než dost.

S manželkou Tamarou a dětmi Josefínou, Jenovéfou a Alfrédem odcestoval letos herec a zpěvák k Jadranu. Doma nenechali ani své čtyřnohé mazlíčky a početná výprava se rozšířila i o pejska Rodriga a štěně dalmatina Františka, který si pobyt u moře užívá stejně dobře jako děti.

„‚To Dalmatin, to náš‘, řekla mi paní v pekárně, kam každé ráno chodím pro pudinkové šátečky. Ano, jsme tady v Dalmácii proto, aby se František dotknul svých kořenů a vypadá to, že si domů budeme muset vzít kus moře, protože den bez koupačky je pro něj jako ‚k noze‘ bez pamlsku,“ svěřil se Tomáš Klus ke své dovolené, na které odhodil veškerý stud.

Svým fanouškům totiž natočil taneční video, na kterém předvedl nejen své tělo v plavkách. Jeho příznivci nepřišli ani o detailní záběry jeho rozvlněného pozadí. To zpěvák ukázal v zaříznutých plavkách. Nutno říct, že jde o parádní podívanou, která rozhodně jeho sledující pobavila. „Super půlky, dala jsem si to dvakrát,“ napsala Klusovi jedna z fanynek.

7
fotek
Související témata:

Další články

Načítám