Hlavní obsah
Článek

Nela Slováková (34) si léto užívá na lodi po boku svého přítele, hokejisty Lukáše Kozáka. Teď se svými fanoušky sdílela velmi intimní snímek, který vyfotila hned po probuzení přímo pod širým nebem.

Infuencerka svým sledujícím ráda ukazuje střípky ze svého života a nebojí se předvádět i to, co je pro jiné už za hranicí intimity. Ráda pózuje v plavkách a vystavuje téměř každý kousek svého těla, na kterém pravidelně maká v posilovně. Někdy zajde ještě dál a klidně svršky odhodí, aby fanoušky rozpálila ještě více.

Teď ale uveřejnila něco, co lidé zase tak často nevidí. Nela si v současné době užívá v Chorvatsku, kde pronajímá apartmány a ráda tráví čas s přítelem na jachtě. Zážitky z takové kratochvíle už s lidmi sdílela, dosud ale ještě nikdy na lodi s přítelem nespala pod hvězdami, zatím pouze v kajutě.

A tak se samozřejmě musela pochlubit i tím, jak krásná byla jejich první společná noc pod širým nebem. Nela sdílela selfie, na kterém leží nahá v objetí se svým hokejistou. „Dnes jsme poprvé spali venku, a ne v kajutě. Parádička a probuzení jako lusk,“ připsala ke snímku blondýnka, která ještě ve stories připsala, že v sedm ráno už bylo pěkné horko.

„Nádhera, a to milováníčko, jaké muselo být uprostřed moře. Jste nádherní,“ napsala jí jedna sledující. „Vy jste pro sebe prostě stvoření, moc vám to spolu sluší,“ přidala se jiná a další komentáře následovaly. Jak to Nele a jejímu příteli slušelo, na to se podívejte v naší galerii.

Další články

Načítám