Hlavní obsah
Článek

O tom, že by se Tomáš Tapušík mohl do vily přece jenom vrátit poté, co se rozhodl svou cestu Love Islandem dobrovolně ukončit, se spekulovalo ihned po jeho odchodu. Jeho drahá polovička Tereza, s níž si na ostrově těsně před svým odstoupením vyznal lásku, v tento scénář doufala, a dočkala se. Tomáš se do vily vrátil ve velkém stylu, ale diváci jsou rozhořčeni.

Jedním z nejvýraznějších a nejvíce šokujících momentů letošní série Love Islandu byl dozajista odchod Tomáše. Ten se rozhodl vilu opustit sám a na jeho rozhodnutí nezměnil nic ani fakt, že na ostrově lásky utvořil pár s krásnou Terezou. Jeho rozhodnutí přišlo poté, co se nemohl smířit s neustálým dohledem kamer, což vedlo např. k problémům se spánkem. Jeho dobrovolný odchod otřásl vilou a nejvíce pak šokoval právě Terezu, s níž si těsně před svým odchodem vyznal lásku. Ta i po jeho odchodu stále doufala, že se za ní Tomáš do vily vrátí, až se její přání naplnilo.

V pátečním, 17. dílu na Voyo byla Tereza vyslána na rande, na kterém na ni nečekal nikdo jiný než právě Tomáš s kyticí v ruce. Došlo na slzy štěstí, polibek i něžné doteky.

A i když romantický moment připomínal scénu jako z romantické slaďárny, mnozí fanoušci jsou Tomášovým návratem rozhořčeni. „Tvl. Odešel dobrovolně a po týdnu ho vracíte. Proč? Nechápu vůbec, Tereza už měla jít do p*dele taky. Občas je to fakt komedie, nechápu,“ zní jeden komentář. „Tohle je tak strašně trapný. On se vyspal, Tereza pofňukala a teď si budou hrát na dokonalej pár,“ zuří dále mnozí z diváků na sítích. Podle mnohých měla Tereza opustit vilu společně s Tomášem.

Další články

Načítám