Hlavní obsah
Článek

Herečka Tori Spelling (51) si o víkendu užila milé setkání se svými kolegy ze seriálu Beverly Hills 90210 Ianem ZieringemBrianem Austinem Greenem (51). Slavné trio se sešlo v jednom z hotelů v Burbanku, a to na akci The Hollywood Show. Představitelka Donny Martin se na setkání vybavila pořádně odvážným topem.

Jednapadesátiletá blondýnka, která se letos po osmnácti letech rozvedla se svým záletným manželem Deanem McDermottem, viditelně zhubla, což bylo v úzkých džínách a kratičkém crop topu hodně znát, a asi jen málokdo by tipoval, že Tori odnosila pět dětí.

Tori se podělila o společnou fotografii i na svém instagramu: „Beverly Hills do Hollywoodu… Skvělý den s těmito dvěma. Děkuji všem, kdo přišel. Ráda jsem vás všechny poznala a viděla staré přátele,“ napsala na adresu svých kamarádů, kteří v legendárním seriálu, jenž se vysílal deset sezon až do roku 1999, hráli Davida Silvera a Steva Sanderse. Brian Austin i Ian mezitím předvedli, že se také stále udržují ve skvělé kondici, a především Zieringovi by šedesátku nehádal asi nikdo.

Tori navíc před časem přiznala, že jí v životě nikdo nezlomil srdce tak jako právě Brian Austin Green, s nímž herečka netvořila pár pouze v seriálu, ale nějaký čas i v reálném životě. Spelling to prozradila letos začátkem května ve svém podcastu misSPELLING, a to v díle, do něhož si přizvala svou kamarádku, představitelku Brendy, Shannen Doherty. Ta bohužel o tři měsíce později podlehla dlouholetému boji s rakovinou.

6
fotek

Další články

Načítám