Hlavní obsah
Článek

Dominika Myslivcová (29) se nedávno objevila po delší době ve společnosti i se svou krásnou mladší sestrou Natálií. Sestry si vyrazily na otevření nové restaurace v Ostravě.

„Tentokrát jsem vyrazila po sto letech se sestrou. Je velmi zaneprázdněná matka tří dětí, takže spolu na akce moc nevyrážíme. Jsem ráda, že jsme to zvládly,“ svěřila se Dominika Super.cz s tím, že si má i se sestrou konečně co říct. A to zejména kvůli tomu, že se stala také maminkou.

„Ségra mi říkala, že to byla katastrofa, když jsem neměla děti, protože se se mnou neměla o čem bavit. Ona řešila první zoubky a já jí psala, která kabelka se jí líbí. Konečně jsme spolu našly společnou řeč,“ řekla Dominika s úsměvem o své sestře, která vychovává tři děti.

Známá influencerka má téměř rok od porodu parádní postavu. Co za tím stojí? „Opravdu neustále skáču kolem malého a myslím, že to stačí. Večer lehnu a ani o sobě nevím, jako bych byla celý den ve fitku,“ řekla se slovy, že jídelníček nemá v tomto období vůbec ukázkový.

„Musím říct, že se mi od porodu hrozně změnil jídelníček. Když jsem byla těhotná, tak jsem se snažila vypadat krásně a být štíhlá. Takže saláty, ale po porodu jím jako celý zájezd. Je to blbé takhle přiznávat, ale opravdu to tak je,“ dodala krásná blondýnka.

Další články

Načítám