Hlavní obsah
Článek

U Dominiky Myslivcové (30) jsme zvyklí, že ve společnosti většinou poutá pozornost hlubokým výstřihem. Tentokrát na to influencerka šla jinak a na módní show dua Poner se zahalila. V rudé róbě i tak předvedla své křivky.

„Tyhle přenádherné šaty jsem si vypůjčila od Nikol Prokešové, vlastní Czech Cabaret, takže kostýmy má v malíku,“ svěřila se Dominika, která se na akci neobjevila se svým partnerem. „Dorazila jsem se svým manažerem Pepou Koudelkou, partner má práci,“ svěřila se influencerka, která se stala před devíti měsíci maminkou.

K ženám, které hned po porodu dřou na své figuře, ale nepatří. „Abych byla upřímná, tak do cvičení jsem se ještě nepustila. Bylo v plánu, že porodím a za měsíc až dva bych se mohla dávat do kupy,“ prozradila blondýnka s tím, že plány nedopadly.

„Malému je přes devět měsíců a stále necvičím. Skáču okolo malého, je to docela náročný a od rána do večera je člověk na nohách. Už válí sudy, člověk ho musí pozorovat a myslím, že už je tu za chvíli to období, kdy za ním budu utíkat a opravdu si nesednu, takže přijdu snad ještě hubenější,“ dodala s úsměvem influencerka.

Další články

Načítám